Kategora Real Estate, Kategora Hungary

A Kategora Magyarország egy ingatlanbefektetési tanácsadásra és menedzsment szolgáltatásokra szakosodott vállalkozás. Emellett Budapesten ingatlanfejlesztések lebonyolítását végezzük. A világ minden tájáról érkező és befektető ügyfeleink számára kínálunk teljes körű tanácsadást budapesti ingatlanvásárláshoz. Ez párosul egy teljesen integrált ingatlan kezelési szolgáltatással.


A Kategora Magyarország ügyfeleinek hozzáférést biztosít egy lakossági és kereskedelmi vagyonkezelő szoftver portálhoz a QDEA-hoz. Ez a világ vezető vagyonkezelő eszköze melyhez hasonló hozzáadott értéket előtte az ügyfelek soha nem használhattak.

A Kategora Magyarország elkötelezett Ingatlan befektetési tanácsadó magánbefektetők és intézmények számára is. Célja, hogy ügyfeleit professzionális befektetésekhez segítsük. A Budapesti ingatlanpiac mélyreható ismeretével és szakértelmével a Kategora Magyarország szakemberei biztosítják, hogy a befektetők biztonságos lakó-, kereskedelmi vagy irodai ingatlanbefektetései a maximális hozamot termeljék.

A Kategora Hungary fő célja az, hogy közel hozza ügyfeleit a beruházásaihoz. Egyrészt minden ügyfél a hozzá leg közelebbi ügyfél menedzserrel tarthatja a kapcsolatot függetlenül attól, hogy befektetése földrajzilag hol helyezkedik el. Másrészt, minden ingatlan egy helyi ingatlankezelő menedzserhez tartozik, így a napi végrehajtás és irányítás közvetlenül végezhető.